Categorie:

Geboortekaartje

Geboortekaartje met datumlabel van Maren

Dit geboortekaartje van Maren is eenvoudig, maar heeft toch zoveel bijzondere elementen. Bijvoorbeeld de datumlabel aan de paperclip. Of de wisselende lettertypes en het kleine hartje op de voorkant. De kleur is moeilijk te duiden, maar komt het dichts bij een zacht vergrijsd roze in combinatie met een wat donkere warmroze tint. Dit geboortekaartje met datumlabel is nog mooier in het echt!

Datumlabel met paperclip aan een geboortekaartje

De datumlabel van het geboortekaartje van Maren maakten we vast met een koperen paperclip. Dat maakt het geboortekaartje strak en rustig. Ben jij meer fan van touwtjes en strikken? Bij dit ontwerp passen ook hele mooie linten om het labeltje vast te maken. Zo kun je een geboortekaartje als die van Maren helemaal naar wens laten maken.

Informatie
Formaat: 11 x 17 cm, enkel
Papier: Materico Gesso
Envelop: kraft, wit, roze
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Andere soorten labels voor een geboortekaartje

Van zo’n datumlabel kun je natuurlijk ook een tekstlabel of fotolabel maken. En het leuke is: dat kan in allerlei vormen. Een halfrond label is bijvoorbeeld ook heel gaaf voor een enkel rechthoekig formaat zoals het geboortekaartje van Maren. Bekijk maar eens het geboortekaartje van Noud. Ronde vormen, wat groter of juist heel klein: het kan tegenwoordig allemaal. Zo wordt een geboortekaartje weer helemaal persoonlijk en uniek.

Stevig papier voor dit geboortekaartje

Mooi aan het geboortekaartje met datumlabel van Maren is ook het extra stevige papier. Het papier is 350 grams structuurpapier en oogt en voelt daardoor chic en stevig.

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram