alles wat je moet weten over 

een ontwerp op maat 

Heb je allerlei ideeën voor een trouw- of geboortekaart, maar lukt het je niet om het zelf op papier te zetten? Vind je mijn stijl mooi, maar zit jullie kaart er niet tussen? Of wil je een kaart versturen die nog nooit eerder door iemand anders is verstuurd? In deze gevallen is een ontwerp op maat zeker wat voor jou.

Samen maken we een kaart voor jullie bruiloft of kleine wonder. Zo’n gebeurtenis is nu eenmaal zo bijzonder, daar hoort iets moois en persoonlijks bij. 

ontwerp op maat

voor jou

speciaal gemaakt

wij passen

PERFECT
bij elkaar 

als

rust & minimalisme

Je houdt van

anders dan anders

Je gaat voor

De stappen 

1. Per mail, telefoon of tijdens een afspraak (bij mij in Woudenberg) bespreken we jullie wensen. Op basis hiervan kunnen we een moodboard maken voor jullie trouw- of geboortekaart.

2. Op basis van jullie wensen maak ik een offerte op maat.

3. Zijn jullie akkoord met de offerte en hebben jullie de tekst voor de kaartjes gestuurd? Dan start het digitale ontwerpproces. 

4. Als jullie, na eventuele correcties, helemaal blij zijn met het digitale ontwerp ontvangen jullie de proefdruk (en de enveloppen).

5. Is de trouwkaart helemaal naar wens of is jullie kindje geboren? Na akkoord op het definitieve digitale ontwerp laat ik de kaarten afdrukken en stuur ik ze op.

Deze ontwerpen maakten wij op maat 

De kosten voor een ontwerp op maat lopen ontzettend uiteen. Ze hangen namelijk af van onder andere je wensen, het formaat, het aantal kaarten, het papiersoort en eventuele extra producten. 

Gemiddeld liggen de prijzen voor een geboortekaart op maat tussen de 275 en 450 euro. Voor een trouwkaart tussen de 325 en 700 euro. Dit is dan inclusief ontwerp- en drukkosten. 

Wil je weten wat jouw droomontwerp kost? 

De kosten

Vraag een offerte op maat aan

Mail mij dan je wensen, dan mail ik je de offerte en meer informatie toe.

marianne@leesign.nl

Ga jij voor een ontwerp op maat? 

Dankjewel!
Ik reageer zo snel mogelijk op je berichtje! 
Houd je spambox voor de zekerheid ook in de gaten.

meet me on

instagram