learn more »

Hi! ik ben Marianne

Tijdens mijn studie HBO Communicatie besloot ik de stap te wagen en mijn bedrijf in te schrijven. Ik miste de rustige en strakke ontwerpen waar ik zo van houd. Inmiddels zijn we negen jaar verder, komen en gaan er allerlei trends, maar is mijn liefde voor eenvoudige en minimalistische ontwerpen alleen nog maar verder gegroeid.

Mijn rustige persoonlijkheid en perfectionisme vind je terug in mijn ontwerpen. Ik laat me niet snel gek maken (zelfs niet door zwangerschapshormonen...), en let graag op de details en balans in een kaartontwerp. Ik houd erg van warme, natuurlijke kleuren en word enthousiast van mooi papier, bijzondere stansvormen en afwerkingen zoals foliedruk en preeg. Ik geniet er enorm van als een opdracht van envelop tot touwtje matcht. Dat het totale ontwerp niet slechts een stukje papier is, maar een klein kunstwerkje waar je van gaat houden. Mijn ultieme doel? Een geboortekaart ontwerpen waarvan iedereen zal zeggen: ‘Wow! Dit past zó bij jullie!’.

Als mama van twee kindjes weet ik hoe intensief de eerste periode is met een pasgeboren baby. Om die reden neem ik het liefst zo veel mogelijk werk voor je uit handen. Kan ik de kaartjes vast voor je strikken? Of zelfs op de bus doen? Ik doe het met liefde voor jullie.

30 jaar, getrouwd, mama én trotse eigenaar van Leesign

Leer mij

alvast kennen.. 

Mijn favoriete
ontwerpen van dit moment

op maat

Ontdek meer

Kies wat bij jou past

Heb je allerlei ideeën, maar lukt het je zelf niet om het op papier te zetten? Of vind je mijn stijl mooi, maar zit jullie geboortekaart er niet tussen? Dan is een ontwerp op maat wat voor jullie. We beginnen met het bespreken van jullie wensen en eindigen met het resultaat van jullie dromen. 

de collectie

ontdek de 
geboortekaarten

In de collectie vind je geboortekaarten die ik zelf ontwierp of samen met anderen maakte. Deze ontwerpen kun je helemaal naar wens laten aanpassen. Ander formaat, kleur of lettertype? Leuk zelfs, want ik vind het juist belangrijk dat een ontwerp helemaal bij jullie past! 

We willen je onwijs bedanken voor het prachtige kaartje, het raambord, de geboorteposter én de prettige samenwerking. We zijn zo blij met het resultaat, het is precies geworden zoals we van tevoren hadden gehoopt. We hebben ook zoveel reacties gekregen op het kaartje, dat het helemaal bij ons past en hoe mooi het is.

Wat zijn ze prachtig geworden! Echt zo ongelofelijk blij met hoe het geworden is, echt precies zoals we in gedachten hadden. Voor ons perfectie, minimalistisch, romantisch, klassiek, persoonlijk door de foto’s, echt ‘de Marianne look’. Wij zijn heel blij. 

volgende review

De tekening in het geboortekaartje van Vesper is gemaakt door haar opa: www.guusdebakker.nl. 

Heel fijn dat je ons kon helpen met het kaartje en dat je de tekening zo mooi liet samensmelten met jouw rustige ontwerpstijl, kleurencombinaties en mooie lettertypen. Het kaartje is in onze ogen perfect geworden en past bij wie we zijn!

volgende review

Marianne heeft goed naar onze wensen geluisterd en met haar creatieve ideeën en tips zijn de geboortekaartjes zo ontworpen dat ze voor ons ontzettend veel betekenis hebben. We zijn dan ook heel erg gelukkig met de resultaten. De communicatie verliep hartstikke goed en Marianne staat altijd klaar met de beste service!

In 2017 heeft Marianne al een compleet pakket voor ons ontworpen met een prachtig geboortekaartje met uitnodiging voor de babyborrel, enveloppen met bijpassende adresstickers, sluitstickers en een naamvlag voor onze oudste zoon Jayce gemaakt. Nu heeft ze weer een prachtig geboortekaartje gemaakt voor onze jongste zoon Damon. Ook weer hetzelfde complete pakket.

volgende review

Wat klanten zeggen

Hiervandaan werden de kaartjes van Leesign eerder al besteld. Woon je aan de andere kant van het land of zelfs daarbuiten? Geen probleem, ik verstuur jullie kaarten gewoon mee met de post!

Hallo Nederland (en daarbuiten)!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec accumsan libero eget augue fringilla volutpat eget eu metus. 

reserve

NEXT STEP

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec accumsan libero eget augue fringilla volutpat eget eu metus. 

engagement

NEXT STEP

meet me on

instagram