learn more »

Hoi, mijn naam is Marianne

Tijdens mijn studie HBO Communicatie besloot ik de stap te wagen en mijn bedrijf in te schrijven. Ik miste de rustige en strakke ontwerpen waar ik zo van houd. Inmiddels zijn we bijna 10 jaar verder, komen en gaan er allerlei trends, maar is mijn liefde voor eenvoudige en minimalistische geboortekaarten alleen nog maar verder gegroeid.

Mijn rustige persoonlijkheid en perfectionisme vind je terug in mijn ontwerpen. Ik laat me niet snel gek maken (zelfs niet door zwangerschapshormonen...), en let graag op de details en balans in een geboortekaart. Ik houd erg van warme, natuurlijke kleuren en word enthousiast van mooi papier, bijzondere stansvormen en afwerkingen zoals foliedruk en preeg. Ik geniet er enorm van als een opdracht van envelop tot touwtje matcht. Dat het totale ontwerp niet slechts een stukje papier is, maar een klein kunstwerkje waar je van gaat houden. Mijn ultieme doel? Een geboortekaart ontwerpen waarvan iedereen zal zeggen: ‘Wow! Dit past zó bij jullie!’.

Als mama van twee kindjes weet ik hoe intensief de eerste periode is met een pasgeboren baby. Om die reden neem ik het liefst zo veel mogelijk werk voor je uit handen. Kan ik de kaartjes vast voor je strikken? Of zelfs op de bus doen? Ik doe het met liefde voor jullie.

31 jaar, getrouwd, mama én trotse eigenaar van Leesign

Mijn

favoriete ontwerpen

van dit moment

Geboortekaart op maat

Kies wat bij jou past

Heb je allerlei ideeën, maar lukt het je zelf niet om het op papier te zetten? Of vind je mijn stijl mooi, maar zit jullie geboortekaart er niet tussen? Dan is een ontwerp op maat wat voor jullie. We beginnen met het bespreken van jullie wensen en eindigen met het resultaat van jullie dromen. 

Geboortekaart uit de collectie

In de collectie vind je geboortekaarten die ik zelf ontwierp of samen met anderen maakte. Deze ontwerpen kun je helemaal naar wens laten aanpassen. Ander formaat, kleur of lettertype? Leuk zelfs, want ik vind het juist belangrijk dat een ontwerp helemaal bij jullie past! 

Nogmaals heel veel dank, we hebben veel complimenten gekregen over het kaartje:

Duidelijk over nagedacht, zorgvuldig vormgegeven, mooie kleuren, koninklijk(!) mooie tekst, ziet dat het met liefde is gemaakt. 

Willemijn & Thomas

Bij deze willen Thierry en ik jou nogmaals laten weten hoe dankbaar wij jou zijn dat jij onze geboortekaartjes hebt gemaakt. We krijgen alleen maar positieve reacties!

Dankjewel voor het prachtige ontwerp,
Dankjewel voor je geduld,
Dankjewel voor je vriendelijkheid en behulpzaamheid,
Dankjewel voor alles.

Thierry & Jasmien

We zijn zo blij met het prachtige resultaat. De kleuren, de lettertypes & de palmboom .. het is allemaal zó mooi. En daarnaast hebben we ook zoveel leuke reacties op het kaartje gekregen. Maar Marianne is niet alleen creatief, ze luistert ook goed naar de wensen van haar klant en denkt ontzettend goed mee. Het meeste zijn we misschien nog wel verrast door haar fijne communicatie en de fantastische service. 

Toen wij eruit waren dat we een rond geboorte kaartje wilden ontstond ook al snel de wens om deze door Marianne te laten ontwerpen. Op haar instagram zagen we namelijk regelmatig unieke en prachtige ontwerpen, helemaal in onze stijl. Haar enthousiaste reactie op onze aanvraag vonden wij ontzettend leuk en dus ging Marianne aan de slag. En daar hebben we geen seconde spijt van gehad.

Maries & Ilse

We willen je onwijs bedanken voor het prachtige kaartje, het raambord, de geboorteposter én de prettige samenwerking. We zijn zo blij met het resultaat, het is precies geworden zoals we van tevoren hadden gehoopt. We hebben ook zoveel reacties gekregen op het kaartje, dat het helemaal bij ons past en hoe mooi het is.

Wat zijn ze prachtig geworden! Echt zo ongelofelijk blij met hoe het geworden is, echt precies zoals we in gedachten hadden. Voor ons perfectie, minimalistisch, romantisch, klassiek, persoonlijk door de foto’s, echt ‘de Marianne look’. Wij zijn heel blij. 

Pim & Evelien

De tekening in het geboortekaartje van Vesper is gemaakt door haar opa: www.guusdebakker.nl. 

Heel fijn dat je ons kon helpen met het kaartje en dat je de tekening zo mooi liet samensmelten met jouw rustige ontwerpstijl, kleurencombinaties en mooie lettertypen. Het kaartje is in onze ogen perfect geworden en past bij wie we zijn!

Koen & Pauline

Marianne heeft voor ons een prachtig zacht en lief kaartje ontworpen. De service is op en top! Er wordt met je meegedacht en goed gecommuniceerd. 

In 2016 heeft Marianne het prachtige geboorte kaartje ontworpen voor onze zoon. Omdat het ontwerp, de samenwerking en service geweldig was hebben we geen seconde getwijfeld om bij de komst van onze dochter weer voor Leesign te kiezen.

Simon & Melany

We vonden het heel fijn dat jij ons wilde helpen, actief mee dacht en met ideeën kwam! Zo kom je samen tot iets moois! 

Je heb ons enorm geholpen.
Het is echt een kaartje waar wij trots op zijn! 

Ruben & Jantine

Klanten vertellen

Hiervandaan werden de kaartjes van Leesign eerder al besteld. Woon je aan de andere kant van het land of zelfs daarbuiten? Geen probleem, ik verstuur jullie kaarten gewoon mee met de post!

Hallo Nederland 

(en daarbuiten)!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec accumsan libero eget augue fringilla volutpat eget eu metus. 

reserve

NEXT STEP

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec accumsan libero eget augue fringilla volutpat eget eu metus. 

engagement

NEXT STEP

meet me on

instagram