Categorie:

Geboortekaartje

Linnenlook geboortekaartje Noud met rond label

Voor mijn lieve neefje mocht ik dit geboortekaartje maken. Een geboortekaart met linnenlook en een halfrond label. Vind je de bijzondere vormen in kaarten wel mooi, maar houd je ook gewoon van een rechthoekig geboortekaartje? Dan is dit dus een mooie combinatie!

Linnenlook geboortekaartje

Bepaalde materialen als achtergrond zie je vaak op geboortekaartjes. Momenteel is het veel velvet en linnen en met dit laatste mocht ik dus ook aan de slag voor het geboortekaartje van Noud. Een mooie beige tint in combinatie met bruin en het cognac in de foto.

Informatie
Formaat: 11,5 x 17,5 cm, enkel
Papier: Old Mill
Envelop: kraft, wit, cognac
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    meet me on

    instagram