Categorie:

Geboortekaartje

Geboortekaartje letterpress meisje Sophie

Een geboortekaartje met Letterpress, wouw, wat is dat prachtig! Voor Sophie mocht ik dit ontwerp maken op extra dik zacht papier en beige letters. Door de letterpress is de naam van dit meisje in het papier gedrukt. Daardoor krijg je een reliëf en een extra luxe uitstraling. We verstuurden het geboortekaartje in een prachtige beige envelop, passend bij de kleur letters van haar naam.

Het letterpress geboortekaartje van Sophie

Geboortekaartjes met letterpress

Geboortekaartjes met letterpress hebben een mooie authentieke en ambachtelijke uitstraling. Het geboortekaartje van Sophie is extra chique door de zachte beige tint en het zachte papier.

Informatie
Formaat: 10,5 x 14,8 cm, enkel
Papier: Materico Gesso
Envelop: kraft, wit, paper wise
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

De voor- en achterkant van het beige letterpress geboortekaartje van Sophie

Beige geboortekaartje met letterpress

De beige letterpress op het geboortekaartje van dit meisje maakt dit geboortekaartje lief, zacht en chique. Maar wil je liever een andere kleur? Dan is dat uiteraard ook prachtig! Voor een jongen is donkerblauw bijvoorbeeld super mooi, maar wil je liever een andere kleur? Met letterpress wordt het geboortekaartje al snel bijzonder.

Rustig geboortekaartje met letterpress

Een geboortekaartje met letterpress is het mooist als het ontwerp verder rustig is. Want een minimalistisch geboortekaartje mét letterpress maakt het geboortekaartje uniek en bijzonder. In het geval van Sophie is het slechts haar naam en daaronder de geboortedatum. Meer is er eigenlijk niet nodig.

Geboortekaartje meisje Sophie met Letterpress

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Vind je het geboortekaartje van Sophie ook zo mooi? Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram