Categorie:

Geboortekaartje jongen

Beige geboortekaartje jongen Laurens met velvet strik

Een beige geboortekaartje is toch wel de trend van nu. Voor Laurens mocht ik een tweeluik maken in deze kleur. Samen met het taupekleurig lint en de perfect matchende foto een prachtig geheel! Het geboortekaartje is gedrukt op zacht papier, waardoor het een heel luxe uitstraling heeft gekregen. Zo werd het een lief beige geboortekaartje voor deze jongen!

Een beige geboortekaartje voor een jongen

Trendkleur beige op een geboortekaartje

Beige is niet de makkelijkste kleur om af te drukken. De kleur is al snel te geel, te groen, te roze. Maar áls je dé kleur dan vindt, dan is het zo ontzettend mooi! Het geboortekaartje van Laurens is echt in een perfecte kleur beige en past zo mooi bij het taupekleurige velvet lint.

Informatie
Formaat: 10,5 x 14,8 cm, tweeluik
Papier: Materico Gesso
Envelop: kraft, wit
Levertijd: 2-3 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Beige terug laten komen in de foto

De kleur beige komt ook terug aan de binnenkant van de geboortekaart. In een tweede foto van Laurens, maar ook in de tekst en in de achtergrond kleur. Zo is het echt één geheel met elkaar. Het is super tof dat áls je voor een foto kiest, je de kleuren laat matchen met het geboortekaartje. Zo kozen de ouders van Laurens voor een taupekleurig pakje, wat dus super mooi uitkomt op zijn geboortekaartje.

Ook aan de binnenkant van dit beige geboortekaartje vind je een foto van dit jongetje

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram