Categorie:

Geboortekaartje

Geboortekaartje met maan en sterren in goudfolie Niek

Dit mooie beige geboortekaartje mocht ik maken voor Niek. Het geboortekaartje heeft drie mooie eyecatchers. De maan en de sterretjes van goudfolie, de ronde hoeken en het superdikke 510 grams papier. Je hebt dus echt een mooi stevig geboortekaartje in handen.

Maan en sterretjes

De maan en sterretjes op het geboortekaartje vallen extra op doordat ze in goudfolie zijn afgedrukt. Ook op de achterkant vind je een aantal sterretjes met goudfolie. Zo zijn voor- en achterkant echt een geheel.

Informatie
Formaat: 11,5 x 17,5 cm, rechthoek
Papier: Old Mill
Envelop: kraft, wit, groen
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Geboortekaartje op stevig papier

Sommige enkele geboortekaartjes kunnen wat minder stevig aanvoelen. Mocht je dat willen voorkomen, dan kun je dus kiezen voor extra dik papier.

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    meet me on

    instagram