Categorie:

Geboortekaartje

Geboortekaartje met maan en sterren in goudfolie Niek

Dit mooie beige geboortekaartje met maan en sterren mocht ik maken voor Niek. De maan en sterretjes op het geboortekaartje zijn in goudfolie, het kaartje heeft ronde hoeken en superdik 510 grams. Je hebt dus echt een mooi stevig geboortekaartje in handen.

Maan en sterretjes

De maan en sterren op het geboortekaartje vallen extra op doordat ze in goudfolie zijn afgedrukt. Ook op de achterkant vind je een aantal sterretjes met goudfolie. Zo zijn voor- en achterkant echt een geheel.

Informatie
Formaat: 11,5 x 17,5 cm, rechthoek
Papier: Old Mill
Envelop: kraft, wit, groen
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Geboortekaartje op stevig papier

Sommige enkele geboortekaartjes kunnen wat minder stevig aanvoelen. Mocht je dat willen voorkomen, dan kun je dus kiezen voor extra dik papier. Dit kaartje van Niek is 510 grams, dus voelt super stevig aan.

Beige geboortekaartje

Beige is natuurlijk de trend van nu. Maar ben je niet zo’n fan van die kleur? Dan is dit geboortekaartje met maan en sterren natuurlijk ook heel mooi in een andere kleur. Denk aan donkerblauw, een mooie donkere bruin tint, maar ook pastelkleuren kunnen heel goed. Bijna alle kleuren zijn goed te combineren met goudfolie.

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram