Categorie:

Geboortekaartje

Vierkant tweeluik geboortekaartje van Luuk

Voor Luuk mocht ik dit donkergroene geboortekaartje maken in een bijzonder formaat. De linkerzijde van de tweeluik valt namelijk net over de foto heen, waardoor het net andere look heeft dan een gewone tweeluik. Het ontwerp zelf is straks en simpel, maar door de foto en de toffe lettertypes echt bijzonder.

Groen geboortekaartje

Groen blijft een mooie kleur voor een geboortekaartje. Voor Luuk gebruikte ik twee tinten die je op diverse plekken terug ziet in de geboortekaart. De basis is verder lekker strak, maar door de lettertypes, de icoontjes en het hartje is het toch een bijzonder geheel.

Het witte hartje kwam ook terug op de groene sluitsticker.

Informatie
Formaat: 13,5 x 13,5 cm, tweeluik
Papier: Old Mill
Envelop: kraft, wit, groen
Levertijd: 2-3 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram