Categorie:

Geboortekaartje

Halfrond geboortekaartje Rev met labels

Geboortekaartjes in bijzondere vormen: ik kan er geen genoeg van krijgen. Voor het kaartje van Rev mocht ik helemaal los gaan. Tijdens het ontwerpproces maakte ik verschillende opties. En dit werd hem uiteindelijk: een halfrond geboortekaartje, met een half golvend label en een halfrond label voor zijn naam.

Halfronde geboortekaartjes

Tegenwoordig is bijna elke vorm wel mogelijk als het om geboortekaartjes gaat. Hoe dat precies werkt, omschreef ik eerder in een blog over geboortekaartjes met stansvormen. Hier lees je over de vormen die mogelijk zijn en hoe dat dan precies werkt.

Voor het geboortekaartje van Rev was in ieder geval geen vorm te gek. En zo werd het een prachtig geheel, mede door de vorm en de kleurtinten. De twee kleuren groen en het beige passen namelijk zo goed bij elkaar!

Informatie
Formaat: 10,5 x 14,8 cm, half rond
Papier: Old Mill
Envelop: kraft, wit, groen
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Labels aan een geboortekaartje

Met labels aan een geboortekaartje kun je alle kanten op. Voor het geboortekaartje van Rev gebruikten we er één voor zijn naam en geboortedatum. Het andere label met de golflijn dient als uitnodiging voor de babyborrel. En wil je niet iedereen op dat feestje? Dan kun je dat label voor een deel van de ontvangers leeglaten, of een andere tekst hierop plaatsen.

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram