Categorie:

Geboortekaartje

Geboortekaartje met bloemen

Het geboortekaartje van Reeva is al heel lang favoriet bij Leesign. Het vrolijke geboortekaartje is super leuk voor de meisjes die in de zomer of lente worden geboren. De bloemen zijn echt de eyecatchers van dit geboortekaartje. En inmiddels zijn er al heel wat varianten op dit geboortekaartje gemaakt.

Geboortekaart mapje met waterverf bloemen

Geboortekaartje met bloemen van mei

Geboortekaartjes met geboortebloemen zijn helemaal van nu. Voor Davina pasten we de afbeeldingen daarom aan met bloemen die passen bij de maand mei. Zo komt het lelietje-van-dalen- terug tussen de waterverf bloemen op de voorkant. Ook binnenin zie je de bloemen op het geboortekaartje.

Informatie
Formaat: 10,5 x 14,8, tweeluik
Papier: Hagelwit natuurkarton
Envelop: kraft, wit
Levertijd: 4-5 werkdagen (of 1-2 werkdagen excl. foliedruk)
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Geboortekaartjes met bloemen uit de winter

Verwacht je een geboortekaartje in een andere maand? Uiteraard kun je dan ook gewoon kiezen voor de zomerse tinten van het kaartje van Reeva en Davina. Wil je toch liever wat warmere tinten? Bekijk dan ook eens de geboortekaartjes van Hannah en Valenthe. De geboortekaarten van beide meisjes hebben wat warmrode bloemen en, in het geval van Hannah, ook een warmroze kleur.

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram