Categorie:

Collectie

Tweeluik geboortekaartje tweelingjongens Max & Sam

Een tijdje geleden maakte ik dit geboortekaartje voor tweelingjongens Max & Sam. Een toffe tweeluik in beige met koper. In het midden van de geboortekaart vind je een foto van de twee jongens. Het geboortekaartje wordt dichtgemaakt met een touwtje met koperdraad. Zo matcht het geheel helemaal.

Tweeluik geboortekaartje voor twee jongens

Dit geboortekaartje maakte ik voor twee jongens. Maar het leuke is dat deze kleurencombinatie hartstikke neutraal is. Dus verwacht je twee meisjes of een jongen en een meisje? Dan past dit geboortekaartje ook super goed.

Informatie
Formaat: 11,5 x 17,5, tweeluik
Papier: Biotop
Envelop: kraft, wit, koper
Levertijd: 1-2 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Beige geboortekaartje met of zonder koperfolie

Wil je het geboortekaartje net wat chiquer maken? Kies dan voor koperfolie in plaats van een koperkleur. Zo krijgen de namen en het hartje op de geboortekaart wat extra glans. Al vind ik het tweeluik zonder foliedruk eigenlijk net zo mooi.

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram