Categorie:

Collectie

Klassiek geboortekaartje beige Olivia

Klassieke geboortekaartjes blijven gewoon altijd mooi. Dit minimalistische rustige ontwerp van Olivia is er zo één. Een rustige basis, neutrale kleuren én een perfect matchende foto. Geen nieuw ontwerp, want eerder maakte ik al hetzelfde ontwerp voor een jongen. Nieuwsgierig naar de jongensvariant? Lees dan zeker door.

Rustig geboortekaartje met foto

Het rustige geboortekaartje van Olivia past helemaal bij de lieve foto van dit meisje zelf. En zoals je weet, dat vind ik fantastisch. Want een foto kan een geboortekaartje echt maken of breken. Bij Olivia is er geen twijfel mogelijk: de foto maakt haar geboortekaartje perfect.

Informatie
Formaat: 10,5 x 14,8, enkel
Papier: Old Mill
Envelop: kraft, wit
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Jongensvariant van dit klassieke geboortekaartje

Ben je al nieuwsgierig naar de jongensvariant? Komt ‘ie.. Het kaartje van Jurre maakte ik eerder al in een grijsblauwe tint. Tof in een zelfde tint blauwe envelop!

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram