Categorie:

Geboortekaartje

Donkerblauw geboortekaartje met goudfolie Mees

Het geboortekaartje van Mees maakte ik eerder al voor een ander kindje, maar voor hem mocht ik het kaartje maken in donkerblauw. De tak van goudfolie met het vogeltje maakt het geboortekaartje lief, de kleur maakt het stoer. Een perfecte combinatie voor een jongen, vind je niet?

Donkerblauw met goudfolie

De combinatie van donkerblauw met goudfolie blijft zo mooi, vind je niet? Chique, stoer en perfect voor als je een zoon verwacht.

Aan de binnenkant van het geboortekaartje komt de tak en het gouden vogeltje weer terug. Verder vind je er een foto van de kleine Mees in bijpassende kleuren. En je weet: daar houd ik van!

Informatie
Formaat: 10,5 x 14,8, dubbel
Papier: Biotop
Envelop: kraft, wit, goud
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Zelfde geboortekaartje in een andere kleur

Fan van het ontwerp, maar niet van de kleur? Hieronder laat ik je zien dat met een andere kleur of een ander idee toch weer een heel ander geboortekaartje tevoorschijn komt. Zo is het geboortekaartje van Bo beige met dezelfde tak in goudfolie, maar wordt hij door de kleur toch een stuk zachter.

En ben je geen fan van goudfolie? Dan is het geboortekaartje zonder goudfolie ook super mooi. Voor Marilou maakte ik het geboortekaartje in twee roze tinten. Het aantal vogeltjes staan voor de leden van haar gezin. Zo zie je maar: drie kindjes, drie geboortekaartjes. Zelfde basis en toch weer anders.

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram