Categorie:

Bijzondere vormen

Ovaal geboortekaartje jongen Luuk

Geboortekaartjes met ronde vormen: ik vind ze fantastisch. Voor het ontwerp van Luuk namen we een ander kaartje als basis, maar door de ronde vorm, het label en het andere lettertype werd het toch een geheel uniek geboortekaartje voor deze jongen. Stiekem misschien wel mijn favoriete ontwerp van vorig jaar.

Eivormig geboortekaartje met velvet strik

Ovalen geboortekaartjes zie je momenteel wel meer. Maar hoe tof is het als je er twee aan elkaar vast maakt? Voor Luuk werd het een wit label en een taupekleurig kaartje, vastgebonden met dezelfde kleur strik van fluweel.

Het takje op de voorkant komt ook op het tweede label weer terug en de foto matcht qua kleuren en stijl perfect!

Informatie
Formaat: 10,5 x 14,8, enkel
Papier: Tinteretto Gesso
Envelop: kraft, wit, taupe
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Ovaal taupe-kleurig geboortekaartje

Het taupe-kleurige fluwelen lint past precies bij het tweede label. Ook Luuk zelf matcht precies, vind je niet? Tof als zo’n foto een ontwerp écht afmaakt.

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    meet me on

    instagram