Categorie:

Collectie

Geboortekaartje met kalkpapier en goudfolie Jozua

Een beige geboortekaartje met goudfolie én kalkpapier: dat wil je gewoon. Als je nog twijfelt, bekijk dan het geboortekaartje van Jozua maar. Dit beige dubbele geboortekaartje heeft goudfolie op de voorkant en op het bandje van kalkpapier.

Goudfolie op kalkpapier

Zo’n bandje van kalkpapier geeft toch wat extra, vind je niet? Helemaal als er dan nog zo’n mooi versje in goudfolie op staat. Zo licht je zo’n gedichtje of bijbeltekst extra uit ten opzichte van de rest van de tekst. Aan de binnenzijde van het geboortekaartje van Jozua zit geen goudfolie, maar een goudkleur. Uiteraard is foliedruk daar wel een mogelijkheid.

Informatie
Formaat: 10,5 x 14,8, dubbel
Papier: Hagelwit natuurkarton
Envelop: kraft, wit, goud
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Bandje van kalkpapier

Kalkpapier kun je op diverse manieren toevoegen aan je geboortekaartje. Als inlegvel, als label of als een bandje, zoals hier bij Jozua. Het kalkpapieren bandje blijft aan de binnenkant vastzitten door middel van lijm of dubbelzijdig tape.

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram