Categorie:

Geboortekaartje

Geboortekaartje Vieve in beige met koperfolie

Beige is toch wel echt de trendkleur voor een geboortekaartje. Logisch ook, want het maakt een geboortekaartje zo mooi warm en zacht, precies wat past bij een baby. Voor Vieve mocht ik ook met deze kleur aan de slag. Haar enkele geboortekaartje werd nog mooier door het koperfolie, het koperen touwtje en de foto van dit prachtige meisje.

Een beige geboortekaartje

De kleur beige is al mooi op zichzelf, maar ook heel mooi te combineren met bijna alle kleuren.

Voor het kaartje van Vieve kozen we voor koperfolie en een koperroze tint voor op de achterkant. Zo matcht het allemaal mooi met elkaar.

Verder maakt de foto met witte rand het geboortekaartje natuurlijk helemaal af. Wat daar zo fijn aan is, is dat de kleuren van de foto weer machten met het geboortekaartje zelf. Leuk om op te letten als je kiest voor een geboortekaartje met foto.

Informatie
Formaat: 11,5 x 17,5, enkel
Papier: Old Mill
Envelop: kraft, wit
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Beige geboortekaartje voor een jongen of meisje

Ook fijn aan de kleur beige? Het is voor zowel een meisje als voor een jongen heel mooi. Beige is dus een mooie neutrale kleur voor een geboortekaartje.

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram