Categorie:

Collectie

Geboortekaartje met doorkijk Mels

Geboortekaartjes met doorkijkjes: ik vind ze fantastisch! Het geboortekaartje van Mels is er zo één. Aan de voorkant is een deel uitgestanst, zodat de binnenkant zichtbaar wordt. In het geval van Mels wordt zo een opkomende zon zichtbaar. Met zo’n doorkijk in een geboortekaartje kun je echt een verhaal vertellen.

Gevouwen geboortekaartje met een doorkijk

Een vierkant dubbel geboortekaartje is misschien wel het meest voorkomende formaat dat er is. Maar met zo’n doorkijkje wordt zo’n geboortekaart echt uniek en bijzonder.

De binnenkant is zo nog meer verbonden met de voorkant.

Informatie
Formaat: 13,5 x 13,5, dubbel met doorkijk
Papier: Old Mill
Envelop: kraft, wit, geel, groen
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Geboortekaartje doorkijk met regenboog

Het ontwerp van Mels was niet geheel nieuw. De inspiratie kwam van het geboortekaartje van Veerle, als onderdeel van de laatste collectie van Leesign. Zo zie je dat je met hetzelfde soort geboortekaartje een heel ander verhaal kunt vertellen. Wil je dus een geboortekaartje met een doorkijk, maar passen deze opties niet bij jou? Ik pas het ontwerp en het doorkijkje met liefde voor je aan!

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram