Categorie:

Bijzondere vormen

Uniek geboortekaartje met ronde vorm van Sofie

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden rondom formaten van geboortekaartjes eindeloos. Door middel van een stansmachine is bijna elke vorm mogelijk. Hoe tof is het geboortekaartje van Sofie dan ook geworden! Een bijzondere tweeluik met ronde vormen. En die kleuren zijn toch ook fantastisch én uniek?

Gevouwen geboortekaartje met ronde vormen

Voor iemand met een voorliefde voor ronde vormen is het fantastisch dat tegenwoordig geboortekaartjes zelfs ronde vormen kunnen hebben. Zodra er dus een aanvraag komt voor een geboortekaartje in een bijzondere vorm spring ik een gat in de lucht. Kan dat dat alleen in een enkele vorm? Zeker niet! Ook gevouwen formaten kunnen gemakkelijk met een ronde (of rechte) vorm worden gemaakt.

Zo ook toen de ouders van Sofie mij mailden. Ze wilden een toffe tweeluik en na het maken van een aantal voorbeelden kozen ze voor dit formaat.

Informatie
Formaat: 10,5 x 14,8, tweeluik met stans
Papier: Hagelwit natuurkarton
Envelop: kraft, wit
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Geboortekaartje in aardetinten

Ik vind het zo tof als ouders kiezen voor kleuren die niet standaard zijn. Het kaartje van Sofie werd zachtgeel met een cognac kleur. Lief én stoer tegelijk.

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    meet me on

    instagram