Categorie:

Geboortekaartje jongen

Geboortekaartje Bob met strik

Een geboortekaartje met strik kies je wellicht niet zo snel voor een jongen, maar toch laat ik je met het geboortekaartje van Bob zien hoe tof dat is. Het geboortekaartje van Bob heeft een mooie zeegroene strik en bij zijn kaartje hoort eigenlijk ook nog een bijpassende fotostrip.

Geboortekaartje met strik

Geboortekaartjes met strikken blijven gewoon mooi. Misschien zijn het wel de meest tijdloze geboortekaartjes die er bestaan. En het leuke? Tegenwoordig heb je zoveel materialen die je kunt gebruiken! Voor Bob werd het zacht zeegroen, maar wil je iets stoerders? Kies dan voor een donker velvet lint. Klassiek? Satijn blauw, blijft ook altijd mooi.

Informatie
Formaat: 11,5 x 17,5, enkel
Papier: Classic White
Envelop: groen, kraft, wit, zachtblauw
Levertijd: 1-2 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een ander lint, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    meet me on

    instagram