Categorie:

Geboortekaartje

Vrolijk, zomers en lief geboortekaartje Reeva

Zoek je een vrolijk en lief geboortekaartje voor een meisje? Deze tweeluik met waterverf bloemen mocht ik maken voor Reeva. Het kaartje heeft een mooie roze tint met pastelkleurige bloemen en haar naam in goudfolie. Met liefde maak ik dit geboortekaartje ook voor jou.

Tweeluik geboortekaartje met bloemen

Het tweeluik mapje is een favoriet formaat voor een geboortekaartje bij Leesign. De naam in goudfolie en het gouden touwtje maken het ontwerp helemaal af. Leuk voor als je een meisje verwacht in de lente of zomer. Aan de binnenkant van het geboortekaartje komen de bloemen terug en hebben de geboortegegevens een prominente plek. Natuurlijk kan ik de indeling voor je wijzigen als je dat mooier vindt.

Mooie extra’s bijbestellen?

Dat kan. Zo maakte ik voor het kaartje van Reeva een mooie bijpassende sluitsticker. Eén van de bloemetjes van het geboortekaartje kwam op dit ontwerp terug. Zo matcht het geboortekaartje met de envelop. Een feestje om te ontvangen toch? En wil je de extra’s uitbreiden naar bijvoorbeeld een geboortebord of bijpassende adresetiketten? Lees hier meer over welke extra’s allemaal mogelijk zijn.

Geboortekaart op maat

Liever een andere kleurcombinatie, andere bloemen, lettertype of indeling? Of verwacht je een jongen in plaats van een meisje? Het ontwerp pas ik met liefde naar wens voor je aan.

Enthousiast over dit ontwerp? Vraag via de button hieronder een offerte op of bekijk meer geboortekaartjes op mijn website.

meet me on

instagram