Categorie:

Geboortekaartje

Geboortekaartje Mees groen met koperfolie

Een rustig geboortekaartje, maar toch zo mooi en bijzonder: de mooie groene kleur in combinatie met het koperfolie is prachtig. Gedrukt op luxe Old Mill papier met een mooi label en touwtje om het af te maken. Ik ben fan, en jij?

Een groen geboortekaartje met koperfolie

Groen met koperfolie is hier al tijden favoriet. Ben je niet zo fan van groen? Dit ontwerp is mooi in elke kleur. Blauw, roestkleur of roze: het kan allemaal.

Wil je liever een label in een andere vorm?

Dat kan ook. De stansmachine kan het labeltje in elke gewenste vorm snijden. En dat hoeft dus niet rechthoekig of rond te zijn. Komt er bijvoorbeeld een bepaalde vorm of thema terug in de babykamer? Hoe leuk is het dan om dit door te voeren op het geboortekaartje. Op dit labeltje staat ‘Wat ben jij welkom’. Liever geen tekst, een andere zin of de geboortedatum? Dat kan uiteraard ook.

Enthousiast over dit ontwerp? Vraag via de button hieronder een offerte aan of zoek verder tussen de geboortekaartjes van Leesign.

meet me on

instagram