Categorie:

Bijzondere vormen

Halfrond tweeling geboortekaartje Lois & Vince

Voor tweeling Vince en Loïs mocht ik een geboortekaart op maat maken. Hun ouders wilden graag een chique ontwerp met linnenlook, velvet lint en goudfolie. Uniek en bijzonder mocht het zijn ook, daarom kozen we voor een halfronde geboortekaartje voor deze tweeling. Niet zomaar een tweeluik, maar een halfronde variant. De kleuren werden uiteindelijk beige, taupe en goud. Een perfecte combinatie voor een tweeling bestaande uit een jongen en een meisje.

Een linnenlook geboortekaartje voor een tweeling

Minimalistisch, chique, uniek: allemaal woorden die ik mee mocht nemen in het geboortekaartontwerp van de tweeling van Wouderick & Marieke. Verder wilden ze graag een linnenlook. In combinatie met de gouden lijnen, de namen in goudfolie en het taupe-kleurig velvet lint werd het een prachtig geheel.

Informatie
Formaat: 13,5 x 13,5, tweeluik met stans
Papier: Old Mill
Envelop: taupe, kraft, wit
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.
Het ontwerp is naar wens aan te passen.

Geboortekaartje met foto

Aan de binnenzijde van het geboortekaartje staan de namen en de geboortegegevens van de twee kindjes. Ook vind je een prachtige foto in het midden van de kaart. De foto van de tweeling is gemaakt door Rianne van Soest van Favori.

Wil je een offerte opvragen voor dit geboortekaartje?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Uiteraard pas ik het geboortekaartje op maat voor je aan. Een andere kleur, lint of lettertype? Dat kan zeker!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram