Categorie:

Collectie

Tweeluik geboortekaartje Jasper met goudfolie

Ik houd van dit formaat. Helemaal als het een compleet geboortekaartje wordt met bijpassend label, toffe envelop en hetzelfde monogram op de sluitsticker als in de binnenkant van de kaart. Zo matcht het geboortekaartje compleet met de envelop en geef je al een klein voorproefje weg. Jasper kreeg dus dit chique geboortekaartje in groen met goudfolie.

Geboortekaartje en extra’s in één stijl

Het tweeluik geboortekaartje van Jasper wordt dichtgemaakt met een beige suede koordje. Het labeltje met ‘nu al zo geliefd’ heeft een goudfolie hartje. Zo past het super mooi bij het goudfolie op het geboortekaartje zelf.

Informatie
Formaat: 10,5 x 14,8, tweeluik met goudfolie
Papier: Old Mill
Envelop: groen, kraft, wit, beige
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.
Het ontwerp is naar wens aan te passen.

Monogram op een geboortekaartje

Een monogram is een symbool met twee of meer letters. Hij wordt vaak gebruikt voor trouwkaarten, maar een monogram is ook super leuk voor een geboortekaartje. Voor Jasper maakte ik er één met zijn letters J&H. Dit monogram staat aan de binnenkant van het geboortekaartje en vind je op de sluitsticker.

Wil je een offerte opvragen voor dit geboortekaartje?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Uiteraard pas ik het geboortekaartje op maat voor je aan. Een andere kleur, lint of lettertype? Dat kan zeker!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram