Categorie:

Bijzondere vormen

Geboortekaartje met schuine vorm jongen Joy

Voor het geboortekaartje van Joy had ik één uitgangspunt: een tweeluik in donkerblauw met foliedruk. Het mocht wel iets bijzonders worden, maar van ronde vormen hielden zijn ouders niet zo. En zo werd het een geboortekaartje met schuine vorm, goudfolie en een mooi goud touwtje. De binnenkant van het geboortekaartje werd een combinatie van donkerblauw en een beige tint en dat beige kwam ook weer terug in het bijpassende babyborrelkaartje.

Tweeluik geboortekaartje op maat

Het is altijd tof om de vrijheid te krijgen om iets moois te maken. Het geboortekaartje van Joy mocht uniek worden en dus maakte ik vooraf een aantal opties. Na een aantal ontwerprondes, mag het resultaat mag er zijn. Een uniek en persoonlijk geboortekaartje voor deze jongen!

Informatie
Formaat: 10,5 x 14,8 cm, tweeluik met stans
Papier: Old Mill
Envelop: goud, kraft, wit
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Geboortekaartje met een schuine vorm

Wil je ook een bijzonder geboortekaartje? En houd je net als de ouders van Joy niet per se van ronde vormen? Dan is een schuine vorm in een geboortekaart ook heel tof. Je kunt kiezen voor hetzelfde formaat als het geboortekaartje van Joy. Of we kijken samen naar een nieuw geboortekaartje op maat met schuine lijnen voor jullie zoon of dochter.

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere vorm, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo beter bij jullie past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram