Categorie:

Geboortekaartje

Tent geboortekaartje van Seth

Een geboortekaartje in tentvorm blijft leuk. Niet alleen omdat het er bijzonder uitziet, maar ook omdat het formaat gemakkelijk blijft staan. Dit tent geboortekaartje mocht ik maken voor Seth in mooie herfstkleuren. De koperfolie maakt dit ontwerp helemaal af.

Geboortekaartje in tentvorm voor de herfst

Seth is geboren in de herfst en daarom paste een herfstthema mooi bij zijn geboortekaartje in tentvorm. De vallende blaadjes in koperfolie en beige geven een speelse uitstraling. En de oranje kleur past natuurlijk ook perfect bij het najaar. Het koper komt ook weer terug in het touwtje. Geen zin om te strikken? Kies dan voor een paperclip (of laat mij je kaartjes strikken).

Ben jij uitgerekend in een ander seizoen? Dan kan ik dit ontwerp natuurlijk prima aanpassen naar de lente, zomer of de winter. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Informatie
Formaat: 10,5 x 14,8 cm, tipi kaartje / tentkaartje
Papier: Hagelwit natuurkarton
Envelop: kraft, wit, beige
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

De achterkant van een tent geboortekaartje

Op een tent geboortekaart is de ruimte beperkt . De binnenkant kun je namelijk een kleur geven, maar tekst is daar niet zichtbaar. Toch past het lied ‘De Heere zegent jou’, de naam, geboortegegevens en de gegevens van de ouders prima op de achterkant van het geboortekaartje van Seth. Als je meer informatie zou willen plaatsen, zou je er nog een labeltje aan vast kunnen maken. Of een leuke foto in een mooie vorm, dat kan natuurlijk ook.

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram