Categorie:

Tweeling

Uniek tweeling geboortekaartje Sepp & Abe

Wat heb ik genoten van deze opdracht! Het formaat van dit geboortekaartje heb ik namelijk nog niet eerder gebruikt voor een tweeling, maar hóé tof eigenlijk. Eén kaart en toch allebei een eigen plekje. Deze pocketfold is echt een uniek geboortekaartje voor een tweeling.

Samen en alleen

Regelmatig hoor ik tweelingouders hardop afvragen wat nu een juist formaat is voor een tweeling. Sommigen willen gewoon één kaart, maar anderen willen juist het unieke van beide kindjes benadrukken. In dat geval is het formaat van dit geboortekaartje voor een tweeling echt een aanrader. Het geboortekaartje van Sepp & Abe is één dubbele kaart. Maar in de vouw plaatsten we, naast de fotostrip, voor allebei een eigen kaart met hun geboortegegevens en een mooie bijbeltekst erop.

Informatie
Formaat: 11 x 17 cm, pocketfold/mapje
Papier: Old Mill
Envelop: kraft, wit, beige
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Uniek tweeling geboortekaartje

Het geboortekaartje knoopten we dicht met een stoer suede koordje. Binnenin staat de prachtige tekst:

Als ik dit wonder vatten wil
Dan wordt mijn hart van eerbied stil
Als wij jullie zien zo klein en teer
kan ik slechts fluisteren:
Dank U Heer!

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram