Categorie:

Geboortekaartje

Donkerroze geboortekaart met koperfolie van Ella

Ik vind deze kleur van het geboortekaartje van Ella echt prachtig. Het koperfolie past ook zo mooi bij deze donkerroze geboortekaart. Buiten een sierlijk lettertype en een takje als mooi elementje heeft dit geboortekaartontwerp niets anders nodig.

Donkerroze geboortekaart met koperfolie

Koperfolie kan eigenlijk met heel veel kleuren wel. De grote zus van Ella had een zelfde soort ontwerp, maar dan in zachtroze met koperfolie. En ook dat is natuurlijk super mooi. Neemt niet weg dat ik deze donkere tint echt prachtig vind. Vrolijk, chic én uniek, want zo vaak zie je deze kleur niet.

Informatie
Formaat: 13,5 x 13,5 cm, dubbel
Papier: Old Mill
Envelop: kraft, wit
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Liever geen koper?

Ben je niet zo’n fan van koperfolie? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de foliedruk achterwege te laten. De letters in wit of een andere kleur roze kan natuurlijk ook. Een andere foliedruk kleur is ook een mogelijkheid. Denk aan goud, zilver of holografisch. Ook dat staat mooi bij dit donkerroze geboortekaartje.

Donkerroze geboortekaart met koperfolie én…

De geboortekaart van Ella is op zichzelf al bijzonder door de donkerroze kleur en de koperfolie. Maar wil je er toch nog iets aan toevoegen? Denk dan een mooi lintje of fotolabel.

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram