Categorie:

Geboortekaartje

Donkerblauw geboortekaartje met koperfolie van Joep

Maar écht: donkerblauw met koperfolie blijft zo’n mooie en chique combinatie voor een geboortekaartje. Voor Joep mocht ik hem weer gebruiken in combinatie met een tof halfrond label en een koperen paperclip.

Verschillende tinten blauw voor een geboortekaartje met koperfolie

Dit donkerblauwe geboortekaartje met koperfolie werd nog toffer door het toevoegen van nog twee kleuren: een stoere zachtere blauwe kleur en beige. En natuurlijk maakt het halfronde label dit geboortekaartje ook extra bijzonder.

Informatie
Formaat: 11,5 x 17,5 cm, enkel
Papier: Old Mill
Envelop: kraft, wit, brons, blauw
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

De achterkant van het geboortekaartje van Joep

Er is geen stukje wit te bekennen op dit kaartje van Joep. De kleuren donkerblauw en koper worden mooi doorgetrokken op de beige achterkant van dit geboortekaartje. Zo heeft dit kaartje maar liefst vier kleuren, zonder dat het zijn eenheid verliest. Het geboortekaartje van Joep heeft geen koperfolie op de achterzijde, maar dat kan natuurlijk wel.

Andere vorm label bij dit geboortekaartje

Een donkerblauw geboortekaartje met koperfolie is al heel tof op zichzelf. Maar het halfronde label maakt dit geboortekaartje wel helemaal af. Liever een andere vorm of helemaal geen label? Dat kan natuurlijk ook.

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram