Categorie:

Geboortekaartje

Vrolijk oranje geboortekaartje van Janou

Vroeger waren geboortekaartjes standaard blauw of roze. Dat is (gelukkig) allang niet meer zo. Toch had ik deze gezellige oranje kleur nog nooit gebruikt voor een geboortekaartje. En nu ben ik fan. Want als je deze foto’s ziet, dan wil je toch ook een oranje geboortekaartje?

Oranje geboortekaartje met persoonlijke touch

De binnenkant is misschien nog wel leuker. De grote broer van Janou maakte namelijk een tekening voor zijn kleine zusje. Door deze in te scannen en bewerken past hij mooi in het geboortekaartje van Janou. Zo werd dit vrolijke oranje geboortekaartje ook nog eens lekker persoonlijk.

Informatie
Formaat: 11,5 x 11,5 cm, dubbel
Papier: Standaard offwhite
Envelop: kraft, wit
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Eenvoudig geboortekaartje

Als je mij al langer volgt weet je dat dit soort eenvoudige ontwerpen mijn hart hebben gestolen. Ik houd van de zoektocht naar een bijzonder lettertype, klein elementje en een unieke indeling. En vanaf nu ben ik dus ook fan van oranje geboortekaartjes. Neem dus gerust contact met mij op als jij hier net zo vrolijk van wordt!

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram