Categorie:

Geboortekaartje

Eenvoudig tweeling geboortekaartje Joshua & Emeli

Eenvoudige tweeling geboortekaartjes met een leuk klein detail: kom maar door! Voor mijn achterneefje en -nichtje, mocht ik dit tweeluik geboortekaartje maken. Eenvoudig en rustig, maar toch bijzonder door het halfronde datumlabel.

Eenvoudig tweeluik tweeling geboortekaartje

Voor een tweeluik heb je twee opties. De eerste is dat je beide kindjes een eigen zijde geeft aan de binnenkant. In het midden kan dan een mooie tekst en jullie eigen gegevens óf een mooie foto. In dat laatste geval plaats je adres- en bezoekgegevens vaak op de achterkant.

De tweede optie is dat je de geboortegegevens van de kindjes in het midden plaatst, zoals hier bij het geboortekaartje van tweeling Joshua en Emeli. Dat is bijvoorbeeld handig als je een wat langere tekst of gedicht op het kaartje wilt zetten. Het leuke is dat je die gegevens ook ziet als je het geboortekaartje neerzet. Hij valt namelijk altijd een beetje open.

Informatie
Formaat: 11 x 17 cm, tweeluik
Papier: Old Mill
Envelop: kraft, wit, beige
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Eenvoud en toch bijzonder

Het eenvoudige tweeling geboortekaartje van Joshua en Emeli is hét voorbeeld van een rustig ontwerp, die toch bijzonder is. Als je houdt van eenvoudige of minimalistische ontwerpen denk ik graag met je mee om het ontwerp net even wat extra’s of bijzonders te geven. Dat kan bijvoorbeeld door de vorm, door een lintje of door een label zoals hier.

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram