Categorie:

Geboortekaartje

Beige geboortekaartje met koperfolie van Beau

Beige blijft een populaire kleur voor een geboortekaartje. De kleur is prachtig te combineren met verschillende kleuren folie, zoals goud en koper. Dat kun je goed zien op dit beige geboortekaartje met koperfolie van Beau. Dit kleine vierkante dubbele geboortekaartje is een mooi voorbeeld van een eenvoudig, maar mooi beige geboortekaartje.

Beige geboortekaartjes

Het was een feest om dit geboortekaartje voor Beau te maken. Want combineer beige met koperfolie en een mooi lintje en je hebt een prachtig exemplaar. Stiekem ben ik ook een beetje verliefd op het lettertype van haar naam. Hij is prachtig vind je niet? Strak én sierlijk gecombineerd in de naam: love it!

Informatie
Formaat: 11,5 x 11,5 cm, dubbel
Papier: Biotop
Envelop: kraft, wit, beige, koper
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Beige geboortekaartje met koperfolie en een lintje

Als je graag een lintje wilt aan het geboortekaartje dan kijken we bij de proefdruk vaak wat er bij past. Bij dit beige geboortekaartje met koperfolie past dit roestkleurige lintje heel mooi. Maar als je liever een touwtje wilt of een steviger lint, dan kan dat natuurlijk ook. Vaak stuur ik bij de proefdruk allerlei soorten lintjes mee, dan kun je zelf kiezen welke het beste bij jullie past.

Niet zo’n fan van beige geboortekaartjes? Dan is dit geboortekaartje natuurlijk in elke kleur mooi. Zachte kleuren, heldere kleuren, donkere kleuren: de meeste tinten zijn heel mooi te combineren met goud,- zilver of koperfolie.

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram