Categorie:

Droogbloemen

Droogbloemen, ton sur ton en ronde vormen: de collectie van 2021 is er!

Je hebt er even op moeten wachten, maar eindelijk… de collectie is er! Ik hoop dat je het mooi vindt en dat er iets tussen zit voor jouw kindje(s) of aankomende trouwdag. Thema voor deze keer: rustige, bijzondere ontwerpen, warme tinten, ton sur ton, droogbloemetjes en mijn favoriet… ronde vormen!

Oneindig veel mogelijkheden

Wat ik je met deze collectie graag wil laten zien is dat er zoveel mogelijk is. Wil je een geboortekaart in een aparte vorm? Het kan. Wil je een foto, maar niet aan een touwtje? Kies dan voor een paperclip of vouw een foto om je kaart heen. Houd je van droogbloemen? Bind een paar kleine bloemetjes aan een touwtje. Elk ontwerp is op zoveel manieren te stylen. Ik denk hierin natuurlijk graag met je mee.

Hieronder vind je een foto van elk ontwerp. Wil je liever direct alle geboortekaarten of trouwkaarten bekijken? Klik dan op de buttons hieronder. Net als altijd is deze collectie helemaal naar wens aan te passen. Dus zie je iets moois? Neem dan zeker contact met mij op en dan bespreken we jouw wensen.

Met dank aan:

In de Wolken Fotografie & Linda Wijnberg Fotografie voor de mooie foto’s die ik mag gebruiken voor de ontwerpen. Mari√ętte de Ridder voor de droogbloemen. En mijn nichtje Maaike van Lievelingsletters voor het tekenen van de prachtige takjes en blaadjes.

Trouwkaarten

Voor deze collectie maakte ik drie trouwkaarten. Rustige kleuren, kalkpapier, ronde vormen, droogbloemen: het komt er allemaal in terug. En ook deze trouwkaarten zijn op allerlei manieren te stylen. Bijvoorbeeld die van Rick & Rianne: met droogbloemen of een foto. En vind je het kwastje van Eric & Joline niet mooi? Een mooi breed fluwelen lint past bijvoorbeeld ook heel mooi om dit ontwerp.

Geboortekaarten

Hieronder vind je de geboortekaarten van deze collectie. Van rustige strakke kaartjes, tot een nieuw boogvorm formaat. En van een chic geboortekaartje met fluweel lint tot een goedkoper alternatief van een pocketfold ontwerp (Freek & Lucie). Hopelijk zit er wat moois voor je tussen!

Een ontwerp uitgebreid bekijken? Klik dan op de buttons hieronder en zoek het ontwerp op in de collectie-gallerij.

meet me on

instagram