de collectie trouwkaarten

Alles wat je moet weten over

De stappen

IN HET KORT

1. Per mail of telefoon bespreken we jullie wensen.
2. Op basis van jullie wensen maak ik een offerte.
 3. Na jullie akkoord op de offerte en het ontvangen van de tekst start het digitale ontwerpproces.

4. Als jullie, na eventuele correcties, helemaal blij zijn met het digitale ontwerp ontvangen jullie de proefdruk.
 5. Na akkoord op de proefdruk laat ik de trouwkaarten afdrukken en stuur ik ze naar jullie toe. Heb je meer stationery besteld, zoals menukaarten of een liturgie? Dan herhalen we stap 3 t/m 5 opnieuw voor deze producten.

De trouwkaart van Wouter en Liesbeth is super mooi met het reliëfpapier en bandje van kalkpapier. Het ontwerp is strak en toch feestelijk door de zachte kleuren en het gebruik van verschillende lettertypes. 

Bij de kaart hoort ook een bijpassende ceremoniemeesterkaart en natuurlijk is het pakket uit te breiden met bijvoorbeeld menukaarten, naamkaartjes en een liturgie. 

Met preeg van droogbloemen

Trouwkaart
Jasper & Manouk

terug naar alle kaarten

Een unieke kleurencombinatie, koperfolie, handgeschreven enveloppen, bijzondere lettertypes en een pocketfoldformaat: allemaal ingrediënten voor een unieke trouwkaart. 

Natuurlijk aan te passen naar je eigen kleurenschema en uit te breiden met allerlei stationery zoals naamkaartjes, een liturgie, menukaart en meer. 

Mauve, donkerblauw & koperfolie

Pocketfold
René & Marije

terug naar alle kaarten

Ik maakte deze trouwkaart voor een Styled Shoot, maar het ontwerp biedt een prima basis voor een echte minimalistische trouwkaart. Ik houd van de eenvoud van dit ontwerp. Van het zwart-wit en het takje en bakkerstouwtje als klein opvallend elementje. Van het spelen met lettertypes en van het kleine reliëfje in het papier. Natuurlijk naar wens aan te passen en uit te breiden met bijvoorbeeld een menukaart, welkomstbord en liturgie. 

Minimalistisch zwart wit

Trouwkaart
Lucas & Marja

terug naar alle kaarten

Oh dit ontwerp van Rob & Marije! In het echt nog dertig keer mooier dan hier op beeld. De bloemetjes, de kleuren en de rust: zo’n mooie combinatie! De lijntekening bloemetjes zijn helemaal van nu en ook het labeltje maakt de kaart helemaal af. De iconen vertelden de daggasten wat er afgelopen 28 juni stond te gebeuren en voor de avondgasten was er natuurlijk een verkorte versie. R&M bestelden er ook een bijpassend ceremoniemeesterkaartje bij. Zo matcht de hele inhoud van de perzikroze envelop.


Met outline blaadjes

Trouwkaart
Rob & Marije

terug naar alle kaarten

Ik ben fan van dit trouwkaartontwerp van Jack & Dieke hoor! Minimalistisch, rustig, strakke fonts en kleine icoontjes; een super mooie combinatie. De pocketfold is gemaakt op reliëf papier en wordt gesloten met een goud/wit lintje.

Het pakket is natuurlijk uit te breiden met extra producten als sluitstickers, menukaarten een liturgie en meer. 

Pocketfold met goud

Trouwkaart 
Jack & Dieke

terug naar alle kaarten

De save the date van Edwin & Angelina is lekker strak, met een foto en details die ook terugkomen op de trouwkaart. 

De trouwkaart werd een strak ontwerp met een prominente plek voor de foto en de trouwtekst uit Zacharia. De namen maakten we in roségoud/koperfolie en ook het clipje bestelden we in die kleur. Zo paste de trouwkaart mooi bij het thema van hun dag: groen & roségoud.

Op de dag zelf maakte ik een bijpassende bedankkaart. 

Strak met koperfolie

Trouwkaart
Edwin & Angelina

terug naar alle kaarten

Meer dan 1000 kraanvogels in alle kleuren van de regenboog en ontspannen trouwen in een bloementuin; dat klinkt alleen al fantastisch vind je niet? Het werd het thema van de bruiloft van Daniël en Nicole en natuurlijk stemden we de trouwkaart daar op af.

Voor de rust van de kaart kozen we alleen voor de groene kleur en ook de kraanvogels kregen een mooi en prominent plekje op de trouwkaart

groen & kraanvogels

Trouwkaart 
Daniël & Nicole

terug naar alle kaarten

Voor mijn zusje en zwager maakte ik dit complete pakket. De trouwkaart van Robert en Jorin werd een heel pakketje met fotostrip, band met grafisch patroon en een label om het af te sluiten. 

De liturgie maakte ik in een nieuw formaat, namelijk drie A5-kaartjes, samengeknoopt met een lintje. Ook de gerechtkaartjes en het bedankkaartje maakten we in dezelfde stijl als de rest. 

Grafisch groen met foto's

Stationery 
Robert & Jorin

terug naar alle kaarten

De trouwkaart van Piet en Eveline is stiekem één van mijn favorieten van het afgelopen jaar. Ik ben weg van het formaat, het rustige ontwerp en natuurlijk het transparante papier, vastgebonden met een gouden splitpen aan de trouwkaart. Door de kaart af te drukken op reliëfpapier krijgt de kaart een chique uitstraling en dat is natuurlijk altijd tof als het om een bruiloft gaat.

Op de achterkant van de kaart staan de adresgegevens en de RSVP. 

Met kalkpapier en blaadjes

Trouwkaart
Piet & Eveline

terug naar alle kaarten

Op een trouwkaart hoeft absoluut niet veel te staan om hem mooi te laten zijn. Sterker nog; ik ben een beetje verliefd op de trouwkaart van Philip & Amarins. Het minimalistische, de groene kleur, twee mooie fonts en een prachtige foto van P & A als extra bij de trouwkaart. De liturgie maakten we in dezelfde stijl, eveneens met een foto aan de binnenkant.

De foto’s van Philip & Amarins zijn gemaakt door Florian van Underneath the Apple Tree.

minimalistisch en groen

Trouwkaart
Philip & Amarins

terug naar alle kaarten

De witte pocketfold trouwkaart van Ruben & Adrianne maakt de trouwkaart mooi chique. En dat is mooi, zeker in combinatie met het goud; het thema van de bruiloft van Ruben en Adrianne. Hun zwart-wit foto kreeg een mooi plekje in de trouwkaart en we sloten de pocketfold af met een mooi goud touwtje.

Bij de trouwkaart hoort ook een dagprogramma en dit is natuurlijk met meer stationery items uit te breiden. 

chique goud

Pocketfold
Ruben & Adrianne

terug naar alle kaarten

Rust, veel wit, een beertje groen, natuurtinten en een focus op mooie fonts: de ingrediënten voor een mooie minimalistische trouwkaart. 

De trouwkaart van Reint & Apollonia werd verstuurd met een bijpassend dagprogrammakaartje. En ook de liturgie werd op de trouwhuisstijl aangepast. 

Beige, groen & rustig

Trouwkaart
Reint & Apollonia

terug naar alle kaarten

Kalkpapier blijft mooi en chic voor een trouwkaart. Voor de collectie maakte ik er ook één in combinatie met takjes, oudroze en zwart. Het ontwerp is super mooi op luxe reliëf papier. 

Ook maakte ik een bijpassende save the date in dezelfde kleur roze. Ook tof in andere kleurcombinaties. 

roze Met zwart & kalkpapier

Trouwkaart
Anna & John

terug naar alle kaarten

Minimalistische kaarten zijn prachtig in wit, maar ook heel tof in een kleurrijke set. Zoals deze voor Coen & Liselot, samengebonden door een papieren label en paperclip. 

Bij de kaart maakte ik een bijpassende save the date, ceremoniemeesterkaart en dagprogramma. Allemaal in de tinten zachtroze, oudroze en roestbruin. 

Minimalistisch en kleurrijk 

Trouwkaart
Coen & Liselot

terug naar alle kaarten

Een klassieke en rustige pocketfold trouwkaart in beige, donkerblauw en oudroze. Met duidelijke, stoere letters, een stevig touwtje, en verschillende kaartjes in het mapje. Het hartje komt op alle kaartjes terug.

Bij deze trouwkaart hoort ook een bijpassende save the date in donkerblauw.   

Pocketfold in klassieke stijl

Trouwkaart
Mart & Lauren

terug naar alle kaarten

Een stoere letter, een icoontje van een droogboeket, een tof dagprogramma en een zijden lintje van La Lettre: bij elkaar is dit trouwkaartpakket uniek en bijzonder. 
Ik gebruikte de kleuren zachtroze, beige, zwart en wit, maar natuurlijk ook tof in een andere kleurcombinatie. 

Bij dit ontwerp maakte ik ook een bijpassende save the date kaart. 

Met icoontje van droogboeket

Trouwkaart
Louis & Susan

terug naar alle kaarten

Pocketfold trouwkaarten blijven hip. Ik maakte voor de collectie een versie in roestbruin en beige en met outline takjes. Het geheel is strak en minimalistisch en bij elkaar is het een mooi en uniek pakket. 

Het labeltje zorgt ervoor dat de datum zichtbaar wordt en dat het pakketje bij elkaar blijft. 

Roestbruin pocketfold met beige

Trouwkaart
Nathan & Elise

terug naar alle kaarten

Dit ontwerp is zó gaaf. De voorkant heeft een preeg van droogbloemen en de kaart is gecacheerd, waardoor hij super dik en stevig is. Super mooi voor als je een chique bruiloft aan het plannen bent. 

Ik maakte hem voor de collectie in deze stoere roestbruine kleur, maar hij kan natuurlijk ook in andere tinten worden gemaakt. 

Met preeg van droogbloemen

Trouwkaart
Jasper & Manouk

terug naar alle kaarten

Zo blij met de samenwerking met Huisjeno56. Ben je op zoek naar een persoonlijke trouwkaart maar houd je niet van foto's? Dan is een handgemaakte tekening van jullie een mooie optie. Leesign maakt het ontwerp, Huisjeno56 de tekening van jullie. 

Meer weten? Check de blog over de samenwerking

met handgemaakte tekening

Trouwkaart
Jeroen & Lianne

terug naar alle kaarten

Deze klassieke save the date maakte ik voor Boy & Sanne. Met hun locatie, het woordje 'en' en hun trouwdatum in goudfolie. Het reliëfpapier past perfect bij dit chique ontwerp. Nu al zin om aan de slag te gaan met hun trouwkaart! 

Chic met goudfolie

Klassieke save the date Boy & Sanne

terug naar alle kaarten

Deze minimalistische save the date kaart mocht ik maken voor Hans & Hanneke. Met donkergrijs en roestbruin als uitgangspunt. Ik kan niet wachten om hun trouwkaart te gaan maken! 

roestbruin & minimalistisch

Save the date
Hans & Hanneke

terug naar alle kaarten

Dit trouwkaartontwerp is op basis van de trouwkaart van René & Marije (zie hieronder), maar dan in andere kleuren, zonder foliedruk en op standaard papier. En zeg nou zelf, dat is evengoed prachtig toch?! 

Roze met groen

Pocketfold
Noël & Elise

terug naar alle kaarten

learn more »

De kosten voor een trouwkaart uit de collectie hangen af van diverse factoren. Denk aan het aantal kaarten, het formaat, eventuele extra producten en aan je wensen voor het aanpassen voor het ontwerp. 

Gemiddeld liggen de prijzen voor het aanpassen van een trouwkaart uit bovenstaande collectie tussen de 300 en 525 euro. 

Wil je weten wat jouw favoriet of een heel stationerypakket kost? 

De kosten

Vraag een offerte op maat aan

Heb je iets moois gezien? 

Mail mij dan je wensen, dan mail ik je de offerte en meer informatie toe.

marianne@leesign.nl

Dankjewel!
Ik reageer zo snel mogelijk op je berichtje! 
Houd je spambox voor de zekerheid ook in de gaten.

meet me on

instagram