Categorie:

Tips trouwkaarten

Geboortekaartjes en trouwkaarten met een tekening op maat

Ik volg Lisanne van Lisanne Elisabeth volgens mij al sinds ik Instagram heb. En dat is lang kan ik je vertellen. Ze is super creatief en heeft zoveel leuke en unieke baby- en kinderproducten in haar webshop. Daarnaast maakt ze prachtige tekeningen en laat dat nu nét een mooie combinatie zijn met de kaarten van Leesign.

Een tijdje geleden hadden we contact over dit idee. Wat als we gepersonaliseerde tekeningen gaan aanbieden voor een geboorte- of trouwkaart? Lisanne stuurde me wat voorbeeld tekeningen en ik ging aan de slag met een aantal ontwerpen. Ta-da! Een nieuwe collectie is geboren. Natuurlijk net als altijd naar wens aan te passen én met een handgemaakte tekening van jullie zelf of jullie eigen kindje. Een ander mooi ontwerp gezien? We kunnen natuurlijk altijd kijken of we dit ontwerp kunnen combineren met een tekening van Lisanne Elisabeth.

Hoe het werkt

Je kiest een ontwerp uit op de website of we gaan aan de slag met een ontwerp op maat. Gaat het om een trouwkaart? Dan stuur je een foto van jullie samen en Lisanne maakt daar dan een tekening van voor op jullie trouwkaartontwerp. Gaat het om een geboortekaartje? Na de geboorte stuur je een foto van jullie kindje. Van deze foto maakt Lisanne dan een tekening. Deze illustratie komt vervolgens op het kaartje. Zo heb je een hele unieke en persoonlijke trouw- of geboortekaart.

Nieuwsgierig naar de kaarten met handgemaakte tekeningen? Je vindt alle ontwerpen hieronder. De kaarten vind je ook in de collecties van Leesign terug. Klik op de foto om naar de juiste collectie te gaan.

Trouwkaart Jeroen & Lianne

Een trouwkaart met papieren label met illustratie. De trouwkaart is minimalistisch en rustig, in de kleuren zwart, beige, wit en groen.

Geboortekaartjes met transparant papier

Favoriet van Lisanne en mij, deze geboortekaartjes van Lindy en Abel. Op het transparante kalkpapier staat de naam en tekening. Ook mooi in andere kleuren.

Eenvoudige geboortekaartjes Siem & Evi

Een rustig en strak geboortekaartje waardoor de illustratie lekker goed opvalt. Mooi in bijvoorbeeld de stoere donkergroene kleur van Siem of de rustige beigetint van Evi.

Lief geboortekaartje Feline

Eerder maakte ik dit ontwerp voor de najaarscollectie van Leesign. Toen met takjes, maar ook heel gaaf met een illustratie van je kindje. Het kalkpapier label maakt het kaartje nog unieker.

Dubbel geboortekaartje Elias

Liever een dubbel geboortekaartje? Dit ontwerp van Elias is ook erg leuk! In deze zachtgroene tint bijvoorbeeld.

Enthousiast geworden? Mail gerust voor de mogelijkheden!

meet me on

instagram