Categorie:

Tips geboortekaartje

Persoonlijke postzegels voor je geboortekaartje of trouwkaart

Ik ben groot fan van complete pakketjes. Dat je bij de envelop van een geboortekaartje al een wow-gevoel krijgt. Dat kun je bijvoorbeeld bereiken door een mooie gekleurde envelop met daarop een persoonlijke postzegel.

persoonlijke-postzegel-op-maat

Wat is een persoonlijke postzegel?

Bij de gemiddelde boekhandel zijn allerlei postzegels te koop, bijvoorbeeld gewone zegels, geboortepostzegels, decemberzegels en liefdeszegels. Je kunt bij PostNL echter ook persoonlijke postzegels bestellen: postzegels met een zelfgemaakt ontwerp. Zo zijn de zegels van deze foto’s passend bij de geboortekaartjes die ik maakte. Wil je de persoonlijke postzegels bestellen bij een geboorte- of trouwkaart? Laat het gerust weten, dan zorg ik voor een mooi bijpassend ontwerp.

Tip: Koop voor het einde van het jaar nog nieuwe postzegels!

Meestal gaan de prijzen van postzegels aan het begin van een nieuw jaar omhoog. In 2022 was dat gelukkig niet het geval, maar check dit altijd even aan het eind van een jaar. PostNL deelt hier altijd meer informatie over rond november/december.

meet me on

instagram