Categorie:

Tips trouwkaarten

Persoonlijke postzegels voor je geboortekaartje of trouwkaart

Ik ben groot fan van complete pakketjes. Dat je bij de envelop van een geboortekaartje of trouwkaart al een wow-gevoel krijgt. Dat kun je bijvoorbeeld bereiken door een mooie gekleurde envelop met daarop een persoonlijke postzegel.

persoonlijke-postzegel-op-maat

Wat is een persoonlijke postzegel?

Bij de boekhandel zijn allerlei postzegels te koop, bijvoorbeeld gewone zegels, geboortepostzegels, decemberzegels en liefdeszegels. Je kunt bij PostNL echter ook persoonlijke postzegels bestellen: postzegels met een zelfgemaakt ontwerp. Zo zijn de zegels van deze foto’s passend bij de geboortekaartjes die ik maakte. Wil je de persoonlijke postzegels bestellen bij een geboorte- of trouwkaart? Laat het gerust weten, dan zorg ik voor een mooi bijpassend ontwerp.

Tip: Koop nog snel je postzegels in 2019!

In 2020 gaat de prijs van postzegels wederom omhoog. Ga je in 2020 je trouw- of geboortekaart versturen? Vergeet dan niet voor het einde van het jaar (persoonlijke) postzegels te kopen.

meet me on

instagram