Categorie:

Jubileum

Unieke uitnodiging 12,5 jarig huwelijk

Ben je 12,5 jaar getrouwd en zoek je een originele uitnodiging om jullie jubileum te vieren? Ik maakte laatst een mooie, minimalistische en strakke kaart voor Arjan & Corine. Een tijdje daarvoor verstuurden zij een save the date in dezelfde stijl. Het thema: groen & koperfolie, een prachtige combinatie voor een uitnodiging voor een koperen huwelijk. 

Save the date

Arjan & Corine kozen ervoor vast een save the date vooruit te sturen. December is al druk genoeg en hierdoor wisten ze zeker dat iedereen de datum van hun feestje vrij kon houden. De save the date kaart voor hun huwelijksfeest heeft een witte basis, letters van koperfolie en een donkergroene envelop. 

Uitnodiging 12,5 jaar huwelijksfeestje

De kleursamenstelling voor de officiële uitnodiging is precies andersom: een donkergroene voorkant met een lichte envelop. Ook de koperfolieletters, passend bij een koperen huwelijk, kwamen natuurlijk weer terug en dat staat echt prachtig op de donkergroene kleur. Het programma van de avond wordt met icoontjes duidelijk gemaakt op de achterkant. 

Ook 12,5, 25 of 50 jaar getrouwd? 

Ben je bijna 12,5 jaar getrouwd of vieren jullie binnenkort zelfs jullie 25 of 50 jarig huwelijksfeestje? Ik maak graag een originele uitnodiging voor jullie. Dat kan natuurlijk op basis van het ontwerp van Arjan & Corine. Echter, als je een andere mooie kaart in mijn collectie vindt, wil ik deze naar wens voor je aanpassen tot een unieke uitnodiging voor jullie 12,5 jaar huwelijksfeestje. Wil je liever een kaart speciaal voor jullie gemaakt? Ik maak met liefde een persoonlijk ontwerp voor jullie. 

meet me on

instagram