Categorie:

Geboortekaartje

Zachtroze geboortekaartje met droogbloemen Elin

Dit is Elin: een zachtroze geboortekaart met een roestkleurig label en een droogbloem print. Eenvoudig en toch bijzonder door al deze elementen bij elkaar. Het langwerpige formaat past goed bij dit geboortekaartje. Maar heb je hem liever in een bijzondere vorm, rechthoekig of vierkant? Ik pas dit ontwerp met liefde voor je aan.

Droogbloemen op een geboortekaartje

Droogbloemen & geboortekaartjes zijn de trend van nu. Maar wil je liever geen fysiek bloemetje? Dan past dit ontwerp perfect bij jou. De print komt zowel op de voor- als op de achterkant terug en is bijvoorbeeld ook heel leuk voor op een bijpassende sluitsticker of persoonlijke postzegel. Zo matcht de envelop gelijk met het geboortekaartje.

Geboortekaart op maat

Net als bij iedere opdracht vind ik het belangrijk dat het geboortekaartje helemaal bij jullie past. Wil je dus een andere kleur, lettertype, een ander label of formaat? Ik maak met liefde het ontwerp naar wens voor jou. Zo maakte ik ook de onderstaande variant met een klaproos en een suede touwtje.

Geboortekaartje voor een ander geslacht

Verwacht je een jongen of een tweeling? Ook dan kan dit ontwerp heel goed. Een andere kleur en andere bloem maakt dit ontwerp gelijk al heel anders en uniek.

Enthousiast over dit ontwerp? Vraag via de button hieronder een offerte aan of zoek verder tussen de geboortekaartjes van Leesign.

meet me on

instagram