Categorie:

Geboortekaartje

Groen geboortekaartje Nathan met koperfolie en fotolabel

Een geboortekaart hoeft niet veel te omvatten om bijzonder te zijn. Een mooie groene kleur, een bijzonder lettertype, koperfolie, een fotolabel én een bijpassend touwtje is voor dit ontwerp al genoeg. Het minimalistische geboortekaartje is tijdloos en daar houd ik van: dat je het geboortekaartje over een paar jaar nog net zo mooi vindt als nu.

Net als bij alle geboortekaartjes van Leesign pas ik met liefde dit ontwerp naar wens voor je aan. Een andere kleur, lettertype, indeling: het kan allemaal. Vraag gerust vrijblijvend een offerte op of bekijk meer geboortekaartjes van Leesign. Alles over mijn werkwijze vind je hier.

Enthousiast over dit ontwerp? Vraag via de button hieronder een offerte aan of zoek verder tussen de geboortekaartjes van Leesign.

meet me on

instagram