Categorie:

Bijzondere vormen

Drieluik geboortekaartje Lucas met ronde vormen

Dit drieluik geboortekaartje met ronde vormen is toch wel mijn favoriet van de laatste collectie. Ik houd van dit unieke formaat. Een drieluik, maar dan toch anders. Het origineel heeft een foto, maar als je een geboortekaartje zonder foto wilt, dan is dit ontwerp van Lucas ook heel leuk. Hij kreeg een beige geboortekaart, met een mooi patroontje op een bruine achtergrond.

Beige drieluik geboortekaartje met ronde vormen
Binnenkant beige drieluik geboortekaartje met ronde vormen

Drieluik geboortekaartje met ronde vormen én foto

Zoals ik al aangaf is het geboortekaartje van Lucas gebaseerd op de kaartjes hieronder uit de collectie. De geboortekaartjes van Abe & Ize zijn in een andere kleur, lettertype en met foto. Een ontwerp pas ik dus altijd met liefde voor je aan. Zo is het voor Lucas dus wel precies hetzelfde formaat – een drieluik met ronde vormen – maar dan in beige met bruin, andere lettertypes en een patroontje in plaats van een foto.

Informatie
Formaat: 11,5 x 14,8 cm, drieluik met ronde vormen
Papier: Old Mill
Envelop: kraft, wit, beige, bruin
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Drieluik geboortekaartje met ronde vormen en foto

Drieluik geboortekaart met touwtje

Het drieluik geboortekaartje met ronde vormen kun je het beste dichtdoen met een touwtje. Bij Lucas werd het een wit touwtje, maar een andere kleur kan uiteraard ook. Bij dit geboortekaartje past een subtiel lintje het beste. De vorm van het geboortekaartje is namelijk al bijzonder genoeg

Drieluik geboortekaartje met ronde vormen van Lucas

Niet zo’n fan van beige geboortekaartjes? Dan is dit geboortekaartje natuurlijk in elke kleur prachtig. Denk aan zachte kleuren, heldere kleuren, felle of juist herfstkleuren: het kan allemaal.

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram