Categorie:

Tips algemeen

Je kruiden organiseren

Mijn kruidenla was altijd een doorn in het oog. Kruidenpotjes in allerlei formaten, geen overzicht waar wat stond en daardoor altijd rommelig. Op Pinterest zwijmelde ik weg bij plaatjes van een georganiseerde kruidenla en in een minimaliseer bui besloot ik er voor te gaan.

Gezien jullie enthousiasme op Instagram (snap ik), vertel ik je in deze blog hoe ik mijn kruidenla organiseerde en waar je de potjes en stickers kunt bestellen.

Kruidenpotjes

Via Flessenland.nl kocht ik deze kruidenpotjes. Goedkoop (vind ik) en ze zijn prima. Je hebt nog veel meer soorten en vormen, dus kijk vooral even wat je zelf mooi en fijn vindt. De inhoud (106 ml) is voldoende voor de hoeveelheid kruiden in een kruidenpotje.

Stickers

De stickers liet ik maken bij mijn drukker. Ze zijn ongeveer 2,5 cm en je kunt ze gewoon afnemen met een doekje. Zo worden ze niet vies en kun je er heel lang mee vooruit. De stickers plak je op het dekseltje. Je zet alle potjes op alfabetische volgorde in de la of en voilà: een nette, georganiseerde, overzichtelijke kruidenla.

Kruidenpotjes & kruidenstickers bestellen

Wil je ook zo’n kruidenla of kruidenkast? De potjes mag je zelf aanschaffen, de stickers kan ik leveren. Een vel vol stickers (70 stuks maximaal) kost 39,50 inclusief het aanpassen van de kruiden, het drukken ervan en de verzendkosten. Vul ze aan en stuur je lijstje & adres naar marianne@leesign.nl. Ik mail het ontwerp dan terug en bestel het na jouw akkoord gelijk.

Tip: koop genoeg potjes en kijk ook naar kruiden die je nu nog niet hebt, maar mogelijk wel aan gaat schaffen in de toekomst. Voor het stickervel betaal je toch al en dat voorkomt dat je later nog zo’n bedrag moet betalen.

Mijn kruiden

Al-Andalus
Bamikruiden
Basilicum
Bieslook
Cayennepeper
Chilipoeder
Chilivlokken
Dille
Djahé
Gehakt
Gember
Gyros
Italiaanse kruiden
Kaneel
Kardemom
Karwijzaad
Kerrie
Kurkuma
Knoflook
Komijnzaad
Komijnzaad gemalen
Koriander
Koriander gemalen
Kruidnagel
Kruidnagel gemalen
Laurier
Mexicaanse kruiden
Mosterdzaad gemalen
Nootmuskaat
Oregano
Paprika
Peper gemalen
Peterselie
Provençaalse kruiden
Rozemarijn
Salieblad
Sesamzaad
Shoarmakruiden
Speculaaskruiden
Taco
Tijm
Uienpoeder
Venkelzaad
Zout

meet me on

instagram