Categorie:

Geboortekaartje

Geboortekaartje met kalkpapier en goudfolie van Fem

Als je een geboortekaartje met kalkpapier kiest, heb je al gelijk een uniek exemplaar in handen. Kalkpapier geeft een geboortekaartje namelijk net wat extra’s. Helemaal als het kalkpapier is voorzien van koperfolie, goudfolie of zilverfolie. Het geboortekaartje met kalkpapier en goudfolie van Fem is daar een mooi voorbeeld van. Het kaartje heeft een mooie beige tint en de gouden bloemetjes maken het geboortekaartje vrolijk en lief.

Geboortekaartje met kalkpapier en goudfolie van Fem

Achterkant geboortekaartje met goudfolie en kalkpapier

Goudfolie op kalkpapier

Het goudfolie is een mooi detail op het geboortekaartje van Fem. Het komt terug in haar naam en de bloemetjes op het kaartje. Ook de gouden paperclip waar het kalkpapier aan is bevestigd matcht helemaal met het geboortekaart-ontwerp van Fem. Het kaartje past mooi in een kraft, witte of gouden envelop. Voor welke kleur zou jij gaan?

Informatie
Formaat: 11 x 17 cm, enkel
Papier: Old Mill
Envelop: kraft, wit, goud
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Wat is kalkpapier?

Kalkpapier is doorzichtig, semi-transparant papier. Heel mooi als inlegvel of om een bijzonder effect te creëren. Kalkpapier kun je aan één zijde bedrukken met een kleur of met foliedruk, zoals hier bij het geboortekaartje van Fem.

Kalkpapier met goudfolie op een beige geboortekaartje

De kleuren van het geboortekaartje van Fem zijn zacht en lief, passend bij een klein lief meisje. Het beige tintje past helemaal bij nu en is super mooi in combinatie met goudfolie. Ook voor een jongen kan deze kleurencombinatie heel goed. Liever meer kleur? Dat kan natuurlijk ook. Een geboortekaartje met kalkpapier en goudfolie is met elke kleur mooi te combineren.

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Ga jij ook voor een geboortekaartje met kalkpapier en foliedruk? Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram