Categorie:

Bijzondere vormen

Geboortekaartje met bijzondere vorm van Boas

Natuurlijk ben ik met elke opdracht blij. Maar als ik helemaal los mag gaan met een ontwerp dan maak je me wel echt gelukkig. Het geboortekaartje van Boas werd dus lekker uniek door zijn vorm, kleur en de golflijn en uitsnede. LOVE IT!⁠ Ben jij ook zo’n fan van een geboortekaartje met bijzondere vorm?

geboortekaartje met een bijzondere vorm

geboortekaartje met doorkijkje

Een geboortekaartje met bijzondere vorm: alles is mogelijk

Het leuke aan het ontwerpen van geboortekaartjes met een bijzondere vorm vind ik dat álles kan. Als ik dus de vrijheid heb om een geboortekaartje met bijzondere vorm te maken dan ga ik eerst allemaal vormen tekenen op papier, om vervolgens de tofste uit te kiezen. Zo kreeg het geboortekaartje van Boas een golflijn én een doorkijkje naar een uitspraak van zijn zusje.

Informatie
Formaat: 13,5 x 13,5 cm, tweeluik
Papier: Hagelwit natuurkarton
Envelop: kraft, wit, koper
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Geboortekaartje met bijzondere vorm (en koperfolie)

Dit ontwerp kun je natuurlijk in allerlei kleuren maken. Het geboortekaartje van Boas maakten we in een zachtgrijze tint samen met koperfolie aan de binnen- en buitenzijde. Het matcht super mooi met de foto’s in zwart-wit en de kleuren maken het geboortekaartje lief en stoer tegelijkertijd.

Liever geen ronde, maar rechte vormen?

Ben je meer van de rechte lijnen? Het geboortekaartje van zijn grote zus Laure heeft dat, op het ronde label na dan natuurlijk. Zo kun je kiezen wat het beste bij je past en ook zie je gelijk hoe het kaartje eruit ziet in een andere kleur.

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram