Categorie:

Droogbloemen

Bordeauxrood geboortekaartje Ivy-Jane met echte droogbloemen

Geboortekaartjes met echte droogbloemen blijven natuurlijk fantastisch. Waar heel veel mensen kiezen voor een witte basis voor het geboortekaartje, werd het kaartje van Ivy-Jane juist heel kleurrijk. En zeg nou zelf: een bordeauxrood geboortekaartje met echte droogbloemen in goud en wit is toch prachtig?!

Bordeauxrood geboortekaartje met echte droogbloemen

binnenkant geboortekaartje met droogbloem

Bordeauxrood geboortekaartje met goud en wit

De kleuren van de geboortekaart van Ivy-Jane zijn prachtig en het gouden droogbloemetje matcht perfect met de goudfolie letters van de naam en geboortedatum. Ivy-Jane is dan wel in mei geboren, maar door de kleuren leent deze geboortekaart zich uitstekend voor een kerst- of decemberkindje, vind je niet?

Informatie
Formaat: 11 x 17 cm, dubbel met inkepingen
Papier: Hagelwit natuurkarton
Envelop: kraft, wit, goud
Levertijd: 4-5 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

bordeauxrood geboortekaartje met echte droogbloemen
geboortekaartje met fotostrip vastgemaakt door inkepingen

Binnenkant geboortekaartje met echte droogbloemen

Ook de binnenkant van het geboortekaartje is een feestje door de mooie lettertypes en het icoontje van de bloemetjes. Omdat de droogbloemen door het geboortekaartje heen worden gestoken geeft dat een uitdaging met het plaatsen van de tekst. Bij een kaart als deze kun je dus het beste kiezen voor niet al te veel tekst.

Naast de echte droogbloemen, wilden de ouders van Ivy-Jane ook een fotostrip bij het geboortekaartje. De fotostrip kun je aan de kaart vastmaken door middel van de twee inkepingen. Deze geboortekaart bestaat dus uit allerlei losse onderdelen die gewoon kunnen blijven zitten als je het kaartje uit de envelop haalt. Handig toch?!

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Ga jij ook voor een bordeauxrood geboortekaartje met echte droogbloemen? Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram