Categorie:

Geboortekaartje

Beige met bruin geboortekaartje en kalkpapier Julian

Als je mij al langer volgt weet je wel dat ik gek ben op unieke formaten. Ik genoot dus ook van het maken van het geboortekaartje van Julian. Een beige met bruin geboortekaartje met een verkorte voorzijde en een inlegvel van kalkpapier. Het kaartje is afgesloten met een stoer leren touwtje en past perfect bij de donkerbruine envelop.

Beige met bruin geboortekaartje Julian

Beige geboortekaartje met inlegvel van kalkpapier

Bruin met beige geboortekaartje

Natureltinten saai voor een geboortekaartje? Écht niet! Met de juiste kleuren heb je een prachtige, warme combinatie voor een geboortekaartje. En ook fijn: het past bij zowel een jongen als een meisje. Het kaartje van Julian heeft een warmbeige tint met bruine details. De bruine kleur komt ook terug in de envelop en op het kalkpapier.

Informatie
Formaat: 10,5 x 14,8 cm, dubbel
Papier: Tinteretto Gesso
Envelop: kraft, wit, Donkerblauw
Levertijd: 3-4 werkdagen
Extra’s als bijpassende sluitstickers, labels en een geboortebord zijn bij te bestellen.

Bruine envelop met sluitsticker babynieuws
Beige geboortekaartje met bruine details

Geboortekaartje met kalkpapier inlegvel

Kalkpapier blijft tof voor een geboortekaartje. Voor het geboortekaartje van Julian gebruikten we hem als inlegvel om een mooie tekst aan de kaart vast te maken. In plaats van een tekstje zou je hier ook een foto kunnen plaatsen op gewoon of kalkpapier.

Bruin en beige geboortekaartje met mooie sluitsticker

Wat zo leuk is aan dit geboortekaartje van Julian is dat alles matcht. Het kaartje past perfect bij de mooie bruine envelop en de sluitsticker. De tekst ‘babynieuws’ op de sluitsticker heeft dezelfde lettertypes als het geboortekaartje. Zo is het een mooi geheel bij elkaar.

Beige met bruin geboortekaartje met een touwtje, bruine envelop en een inlegvel van kalkpapier

Wil je een offerte opvragen of dit geboortekaartje bestellen?

Neem dan contact op via het contactformulier. Ik stuur je dan zo snel mogelijk alle informatie toe. Het geboortekaartje pas ik met liefde voor je aan. Een andere afbeelding, indeling, kleur of lettertype? Juist fijn als het zo bij je past!

    Gevonden via:

    meet me on

    instagram