learn more »

Hi! ik ben Marianne

Tijdens mijn studie HBO Communicatie besloot ik de stap te wagen en mijn bedrijf in te schrijven. Met mijn trouwdag in het verschiet, miste ik de rustige en strakke trouwkaarten waar ik zo van houd. En dus maakte ik onze trouwkaart zelf en van het één kwam het ander. Inmiddels zijn we zes jaar verder, komen en gaan er allerlei trends, maar is mijn liefde voor rustige en minimalistische ontwerpen alleen nog maar meer gegroeid.

Mijn rustige persoonlijkheid en perfectionisme vind je verder terug in mijn ontwerpen. Ik laat me niet snel gek maken (zelfs niet door zwangerschapshormonen..), en let graag op de details en balans in een kaartontwerp. Ik houd erg van warme, natuurlijke kleuren en word enthousiast van mooi papier en bijzondere afwerkingen zoals foliedruk en preeg. Ik geniet er enorm van als een opdracht van envelop tot touwtje matcht. Dat het totale ontwerp niet slechts een stukje papier is, maar een klein kunstwerkje waar je van gaat houden. Mijn ultieme doel? Een kaart ontwerpen waarvan iedereen zal zeggen: ‘Wow! Dit past zó bij jullie!’.

28 JAAR. GETROUWD, MAMA ÉN EIGENAAR VAN LEESIGN.

Leer mij vast

een beetje kennen.. 

op maat

Ontdek meer

Hoe het werkt

Heb je allerlei ideeën, maar lukt het je zelf niet om het op papier te zetten? Of vind je mijn stijl mooi, maar zit jullie kaart er niet tussen? Dan is een ontwerp op maat wat voor jullie. We beginnen met een moodboard en eindigen met het resultaat van je dromen. 

de collectie

ontdek de 
geboortekaarten

In de collectie vind je kaarten die ik zelf ontwierp of samen met andere ouders of bruidsparen maakte. Deze ontwerpen kun je helemaal naar wens laten aanpassen. Ander formaat, kleur of lettertype? Leuk zelfs, want ik vind het juist belangrijk dat een ontwerp helemaal bij jullie past! 

ontdek de 
trouwkaarten

Mees-Jan kwam enkele weken eerder dan verwacht en dus moesten er onder tijdsdruk nog wat puntjes op de ‘i’ worden gezet. Dit alles is door Marianne in goede banen geleid waardoor we alsnog snel na de geboorte de kaartjes konden versturen. Opnieuw een heel mooi ontwerp waar we ook veel positieve reacties op hebben gekregen!

In maart 2017 zijn wij ouders geworden van Soof. Destijds hebben wij Marianne gevraagd het geboortekaartje te ontwerpen. De communicatie verliep heel prettig en al snel kwamen we tot een mooi eindresultaat! Het was dan ook vanzelfsprekend om Marianne begin dit jaar het kaartje voor onze zoon Mees-Jan te laten ontwerpen.

volgende review

Marianne heeft goed naar onze wensen geluisterd en met haar creatieve ideeën en tips zijn de geboortekaartjes zo ontworpen dat ze voor ons ontzettend veel betekenis hebben. We zijn dan ook heel erg gelukkig met de resultaten. De communicatie verliep hartstikke goed en Marianne staat altijd klaar met de beste service!

In 2017 heeft Marianne al een compleet pakket voor ons ontworpen met een prachtig geboortekaartje met uitnodiging voor de babyborrel, enveloppen met bijpassende adresstickers, sluitstickers en een naamvlag voor onze oudste zoon Jayce gemaakt. Nu heeft ze weer een prachtig geboortekaartje gemaakt voor onze jongste zoon Damon. Ook weer hetzelfde complete pakket.

volgende review

Op de website vonden we een kaartje voor onze eerste wat we wilde aanpassen aan onze wensen. Al snel zat er een ontwerp in onze mailbox wat klopte. Voor onze tweede wisten we Marianne opnieuw snel te vinden. Na een paar mails heen en weer was ook de deze kaart precies naar onze wens. De persoonlijke aandacht, de fijne communicatie en de creativiteit van Marianne brachten de kaartjes waarmee wij het blijde nieuws aan onze omgeving vertelden! 

De geboortekaartjes van onze beide kinderen zijn door Marianne ontworpen. Wij kennen haar van vroeger en via via belandden we eens op haar website. De warme kleuren, de mooie lettertypes en de vaak minimalistische, rustige invulling van de kaartjes sprak ons aan. 

volgende review

Wat klanten zeggen

Hiervandaan werden de kaartjes van Leesign eerder al besteld. Woon je aan de andere kant van het land of zelfs daarbuiten? Geen probleem, ik verstuur jullie kaarten gewoon mee met de post!

Hallo Nederland (en daarbuiten)!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec accumsan libero eget augue fringilla volutpat eget eu metus. 

reserve

NEXT STEP

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec accumsan libero eget augue fringilla volutpat eget eu metus. 

engagement

NEXT STEP

meet me on

instagram