Categorie:

Collectie

Wedding stationery droogbloemen Louis & Susan

Het is zo mooi als een heel wedding stationery pakket op elkaar is afgestemd. Daarom ontwerp ik altijd graag bijpassende save the date kaarten, een menukaart, naamkaartjes, een dagprogramma, liturgie of welkomstbord. Eigenlijk alles wat op papier aankomt kan ik voor je ontwerpen. Lastig voor te stellen? Hieronder vind je een voorbeeld van zo’n stationerypakket.

De trouwkaart van Louis & Susan heb je wellicht al langs zien komen op Instagram of Pinterest. Deze kaart in een oudroze & beige tint is minimalistisch en toch bijzonder door het opvallende lettertype en het logootje met droogbloemen. Naast de trouwkaart maakte ik ook een save the date, dagprogramma (leuk om mee te sturen met de trouwkaart, of op de bruiloft zelf uit te delen), menukaart & naamkaartjes.

Meer zien? Eerder blogde ik over de trouwhuisstijl van Nathan & Elise.

meet me on

instagram