Categorie:

Tips trouwkaarten

Wedding stationery Nathan en Elise

Een save the date, menukaarten, naamkaartjes, een dagprogramma, een liturgie, een welkomstbord: alles wat op papier aankomt of waar je trouwhuisstijl in terug kan komen kan ik voor je ontwerpen. Lastig voor te stellen misschien, daarom maakte ik een aantal trouwhuisstijlen op basis van de trouwkaarten uit de nieuwe collectie.

Deze keer die van Nathan & Elise: een supertoffe pocketfoldtrouwkaart in roestbruin en beige. In de pocketfold zit al een dagprogramma en ik vulde het verder aan met een save the date, menukaart en naamkaartjes. Wat je dan krijgt? Een heel tof geheel van wedding stationery.

Wedding stationery roestbruin beige
Roestbruine save the date met labeltje
Pocketfold trouwkaart met outline blaadjes
Binnenzijde pocketfold trouwkaart
Dagprogramma in beige en brique
Naamkaartjes wedding stationery
Menukaart & naamkaartjes bruiloft
Trouwhuisstijl Nathan & Elise

meet me on

instagram